Ideal 8000

51 IDEAL 8000 AJÁNLATKÉRÉS Az IDEAL műanyag ablakok csúcsát képező IDEAL 8000 rendszerben mindent megtalál ami ahhoz szükséges, hogy háza a legmagasabb energiamegtakarítási osztályba kerüljön megfizethető áron. A 85 mm vastag beépítési mélység és 6 légkamrás valódi középtömítés biztosítja Önnek az ideális hő, hang védelmet. A biztonságáról a MACO fokozott biztonsági vasalata gondoskodik. Az Ideal 8000 műanyag ablakok nem csak a megszokott fehér és Renolit fóliás kivitelekben vásárolhatóak meg, de elérhető az Aluplast által fejlesztett ALUSKIN változat is. Ennek köszönhetően a műanyag ablak külső oldalára egy 2 mm vastag alumínium borítást teszünk, ezzel egyedi megjelenést biztosítva a műanyag nyílászárónak. 85 0,67 6 RC3 MŰANYAG BETÖRÉSVÉDELEM HASZNOS
KIEGÉSZÍTŐK
ABLAKRENDSZER UW ÉRTÉK (W/m2K) ÜVEGEZÉS (mm) BEÉPÍTÉSI MÉLYSÉG (mm) LÉGKAMRÁK BIZTONSÁG TOVÁBBI JELLEMZŐK Termék: Ablak

Anyag: Műanyag

- Az Ideal 8000 rendszeren alapuló ablakok Maco Multi-Matic szerelvényekkel vannak felszerelve. A hardver kiválasztása az ügyfél egyéni igényeitől függ. Standard változatunkban szárnyanként hat betörésgátló és csap található, amelyek fokozott betörésvédelmet biztosítanak. A szerelvény fontos része a belső, központi kompressziós zár is. A zár automatikusan a légréshez igazodik. Ez nemcsak biztonságot, hanem az ablakszárnyak tömítettségét és könnyű működését is biztosítja.

- A Maco Multi-Matic szerelvényeknek nagy előnyei vannak. Könnyen felszerelhetők további betörésgátlókkal és egyéb elemekkel. Ha a legmagasabb biztonsági paraméterekkel rendelkező ablakot szeretné beszerezni, javasoljuk a betörés elleni vagy edzett üveget, valamint a Hoppe Secustik kulcsos fogantyúit is. Kínálunk olyan szerelvényeket is, amelyek megfelelnek a WK1 és WK2 biztonsági osztály követelményeinek.

- A betörést megakadályozó további biztosító elemek a nádkapcsolók és a riasztási hurkok lehetnek.. A Reed kapcsolók nem mások, mint az ablaknyitás mágneses érzékelői. A riasztás az ablak körüli szerelvény áthelyezésének pillanatában aktiválódik.

- Az Ideal 8000 az Aluplast profilcsalád legmelegebb rendszere, páratlan lehetőségekkel. Profilmélysége lehetővé teszi az üvegek beépítését 51 mm-ig. Azoknak a vásárlóknak, akik értékelik a termék minőségét, javasoljuk, hogy tegyenek még szélesebb négyrétegű üveget meleg peremmel ellátva. Az így előkészített ablak könnyedén eléri a passzív épületekhez tervezett ablakokhoz szükséges hőátbocsátási együtthatót.

- Javasoljuk továbbá a szelektív rétegű panelek újítását, amely lehetővé teszik a fűtési számlák-, és a melegebb napokon a légkondicionálóval kapcsolatos költségek csökkentését. Az üveg az alkalmazott speciálisan kialakított réteg miatt lényegesen kevesebb napfényt enged be, ezért sokkal könnyebb megőrizni a kellemes hőmérsékletet a helyiségekben nyáron. Télen azonban az ablaktábla akadályt jelent a belülről kiszabaduló meleg számára. Az üvegtáblákat különösen déli, délnyugati és délkeleti, nagy üvegezésű épületekben javasoljuk használni.

- A legfontosabb elemek a színek és a furnérszerkezetek megválasztása. A sima és fa-szerű színek széles skálája áll rendelkezésünkre. Ma a technológia lehetővé teszi számunkra, hogy egyoldalú és kétoldalas furnérokat, valamint duó színek használatát kínáljunk.

- Nagyon ajánljuk az Aluskins nevű alumínium héjakat azoknak az ügyfeleknek, akik innovatív megoldásokat keresnek. Az Aluskins jóvoltából az ablak az alumínium ablakokra jellemző felületet kap. Ez a melegség legjobb kombinációja, amelyet a PVC ablakok garantálnak, az esztétikai minőséget pedig az alumínium ablakok mutatják. Az Aluskins széles színválasztékban is kapható, teljesen egyedi képet biztosítva. A héjak bármilyen RAL színűek lehetnek, illetve sokféle texturált festéket is kínálunk.

- Ha még jobban szeretné növelni az ablakok esztétikai szempontjait, felszerelhetjük őket Multi-Power - az úgynevezett rejtett szerelvényekkel. A szerelvények el vannak rejtve az árengedményben, és teljesen láthatatlanok, ha az ablak becsukódik.

- Ily módon az ablak elegáns megjelenést kap, és összetétele rendkívül kiegyensúlyozottá válik. A rejtett szerelvények esztétikai tényezőin kívül azt is szem előtt kell tartani, hogy gyakorlati funkciójuk is ugyanolyan fontos. A rejtett szerelvényekkel ellátott csuklópántokat a megnövekedett teherbírás jellemzi, ezáltal az ablak betörésgátló tulajdonságokat nyer. Melegebbek is, mivel a rejtett szerelvény megakadályozza a hőhidak kialakulását.

- A kiegészítők széles választékát kínáljuk, amelyek hozzáadhatók egy ablakhoz az Ideal 8000 rendszer alapján. A legnépszerűbb kiegészítők csoportjába minden bizonnyal a Hoppe Secustik fogantyúk tartoznak. Fel vannak szerelve egy mechanizmussal, amely blokkolja a fogantyú csavarodását, ezáltal az ablakok kiváló védelmet nyújtanak a betörés ellen. Még jobb védelmet nyújt a Hoppe Secustik kulcsos fogantyú. Egy másik lehetőség egyre több rajongót vonz a szülők körébe, mivel a zár hatékony védelmet nyújt a gyermekek által nyitott ablakokkal szemben. Kulccsal ellátott fogantyú hatékonyan nyitja az ablakot. Ha azonban szeretnénk biztosítani az ablakot a kinyitás ellen, és megtartanánk a dőlés lehetőségeit, akkor az úgynevezett angol stílusú billentéssel kell szerelvényeket választania. A szerelvények mechanizmusa blokkolja az ablak kinyitását, de meghagyja annak döntési lehetőségét. A gyermek megdöntheti az ablakot, a nyitás lehetőségét leszámítva.

- Ha fontolóra vesszük a fogantyúkat, nem felejthetjük el a féknek a fogantyúba való beépítését sem. A fék lehetővé teszi az ablakszárny bármelyik helyzetben tartását a nyitása után.

- Az ablakok számos hasznos funkciót szolgálnak ki. A biztonság mellett kétségtelenül szellőzést biztosítanak. Alapkivitelünkben az összes elfordítható ablak sarka mikro szellőzéssel van ellátva. Bár ezt a megoldást az összes ablakban alkalmazzák, tanácsos gondoskodni arról, hogy az általunk vásárolt ablakokon is legyenek szellőzőnyílásokkal. Ennek köszönhetően állandó hozzáférést kapunk a friss levegőhöz. A legkényelmesebb megoldás a páratartalom-érzékelő által vezérelt szellőzők. Gyakorlatilag részvételmentesek. A kormányérzékelő itt egy poliamid szalag, amely elemzi a helyiségek relatív páratartalmának változását és módosítja a szellőzőnyílást.

- Ha növelni akarjuk ablakunk hőszigetelési paramétereit, akkor ajánlatos meleg szélű távtartókkal felszerelni őket. Kompozit szigetelőanyagból készülnek, és javítják az ablaktáblák szigetelését, valamint csökkentik az átmeneti vízgőz-kondenzáció kockázatát, amely télen megfagyhat, ezért a tömítések körül jég jelenhet meg. Ezenkívül a meleg szélű távtartók garantálják a hőszigetelt üveg hosszú távú tömörségét és a hőenergia-veszteségek maximális megtakarítását azáltal, hogy csökkentik a hőhidakat olyan helyen, ahol a keret egy ablaktáblával találkozik.
44 490 Ft INDULÓÁR
cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper

Indoortech s.r.o. Általános szerződési feltételek Adatvédelmi irányelvek Betliarska 3769/12, 851 07 Bratislava-Petržalka, SK
Družstevná 2693/2, 945 01 Komárno, Szlovákia
Budapest, Magyarország
Adószám: SK2121094591
Cégjegyzékszám: 52 613 917
laszlo.adam@indoor-tech.com
+36 70 394 1583
kedro.patrik@indoor-tech.com
+421 908 919 031
Iroda | Értékesítés
iroda@indoor-tech.com
Elérhetőségek Termékek Több mint minőség Katalógusok Alumínium rendszerek Műanyag rendszerek Bejárati ajtók Okosotthon Beltéri ajtók Árnyékolástechnika
cdn_helper